Monday, December 08, 2008

Tävlingsdags - eller "någonsin känt att 66 insexnycklar varit en för lite?".

Ikväll möttes vi upp i Profondo-repan för att gå igenom vår skräphörna efter grejer vi inte vill ha kvar. Tanken är att sälja av en del gammalt junk vi äger gemensamt (alternativt inte är riktigt säkra på vem av oss det tillhör egentligen) på Tradera för att finansiera inköp av lite mikrofoner, multikablar och andra sådana där kul grejer man ibland behöver om man spelar i band.

Förutom någon gammal basstärkare, en porta och lite annat vi redan visste fanns där hittade vi bland annat en jiffy-påse innehållande inte mindre än 67(!) insexnycklar. De flesta i samma dimension. Ett antal frågor väcktes omedelbart: vem har samlat på sig så många? Och hur? Samt, kanske mest intressant av allt: varför har denne någon lagt alla i en påse? Det hela är ett stort mysterium, eftersom ingen av oss ville kännas vid samlingen.

Jag är väldigt nyfiken på vad den kommer att gå för och inbjuder härmed till en tävling: gissa vad auktionen kommer att sluta på. Den som kommer närmast vinner något. Jag tänker inte avslöja exakt vad vinsten består av, men ger följande ledtrådar: det är gjort av metall, har sex kanter och kan användas i garaget eller när man sätter ihop möbler från Ikea.

Dagens:
Glasvegas - Fuck You, It´s Over

No comments: