Saturday, January 20, 2007

Long time...

...no updates. Nu har jag varit så där dålig och inte uppdaterat på alldeles för länge igen. Därför följer ett litet smått-och-gott-inlägg här.

Elenor hade kollat igenom min blogg här om veckan och påpekade att jag på något sätt lyckats glömma en sak i min års-summering: fallskärmshoppet jag fick av henne i födelsedagspresent! Förstår inte hur jag lyckats utelämna det, eftersom det var en av de absolut häftigaste upplevelserna i mitt liv! Man skulle kunna säga att jag först efter det har fått förståelse för vad uttrycket "skräckblandad förtjusning" verkligen innebär. Närmare än så tänker jag inte ens försöka beskriva känslan av att kasta sig ut från ett plan på mer än 4000 meters höjd. Det är nämligen omöjligt.

Förra veckan drabbades Qusan (hunden, för er som inte vet det) av vinterkräksjukan. Tydligen kan den även drabba hundar, vilket jag inte hade en aning om, och har dessutom var ovanligt spridd i år. I nästan sex dagar var hon sjuk och fick inte behålla mycket av det hon åt. Var riktigt orolig ett tag där, men precis när det kändes som om det inte gick att vänta längre utan att köra henne till veterinären blev hon bättre. Kräksjukan är egentligen inte farlig i sig, men eftersom hunden varken kan behålla fast föda eller vätska blir de snabbt uttrokade och det kan vara farligt. Nu är hon dock helt återställd och gladare än någonsin. Det blev dock ett par nätter med lite sömn och mycket tvättande av golv och mattor...

I övrigt har inget världsomstörtande skett. Lite utgång, lite filmtittande och en del jobb. Har äntligen fått en lite (försenad) mellandagsrea-shopping uträttad också, så nu har jag en del nya tillskott i garderoben och skostället!

Ikväll kör Anders och Ronge sin klubb Hang The Dj igen. Som vanligt med Brothers Gonna Work It Out bakom skivspelarna. Senast de körde framstår fortfarande som en av de roligaste utekvällarna på länge så utgång är tvärbokat! Om allt går som jag hoppas kommer ni att kunna läsa ett inlägg där det berättas om lite galenskaper imorgon eller i början av nästa vecka...

För övrigt skickade Fyris över något mycket märkligt: en dump-screen från något casino-spel han brukar spela. Har lagt den som bild längst upp i det här inlägget. Jag vet att åtminstone en del av er som läser min blogg har träffat min far. Kolla på karaktären Will. Det är inte likt min farsa. Det är min farsa. Väldigt underligt...och nästan lite läskigt.

Dagens:
Morrissey - Piccadilly Palare

No comments: