Saturday, December 09, 2006

Jag vet inte vad du tycker om, så här får du Absolute Hits 2006. God Jul!

Sorry för den dåliga uppdateringstakten på sistone. Det beror mest på att jag har så mycket att göra just nu (se förra inlägget), men även på att det inte hänt så mycket. Inte så mycket som känns värt att berätta om i alla fall. Såvida inte någon skulle tycka det var intressant att läsa om hur många dåliga samlingskivor jag sålt och slagit in som julklapp de sista dagarna förstås...

Det är ett märkligt fenomen, där med jul och samlingskivor. Det släpps en otrolig mängd plattor med årets radioplågor på så här års. Alla innehåller ungefär samma låtar, ser ungefär likadana ut och är ungefär lika vidrigt dåliga. Dessutom heter alla någonting med "hits"; Absolute Hits, Hits 2006, Hits For Kids...Men det konstigaste är att de säljer i sådana sjuka mängder! Har folk verkligen så dålig fantasi? Personligen skulle jag hellre ge bort en gammal banan inslagen i julpapper än en samlingskiva, skräddarsydd för att passa i stort sett vem som helst.

"Jag har ingen aning om vad du önskar dig och känner dig inte tillräckligt väl för att veta vad du lyssnar på. Här får du en skiva med 30 olika låtar i varierande stil på. De flesta har du säkert hört 300 gånger för mycket på radion redan, men det finns kanske någon du gillar på den."

Dagens:
Moneybrother med Jerry Williams - Falling In Love (With Christmas Time)

No comments: