Tuesday, November 14, 2006

Tidningar för grabbar.

Väcktes av ett telefonsamtal här om morgonen. Det var från tidsskriften FHM. Tycker det är lite tveksamt att de ringer klockan åtta på morgonen för att sälja prenumerationer. Ännu mer tveksamt är att de satt en liten tjej vid namn Sandra att ringa (jag vet inte om hon var liten egentligen, men hon lät liten i alla fall). FHM är en riktigt grabbig tidning om riktigt grabbiga saker. De vill antagligen att deras försäljningsnack skall spegla det och just därför kändes det så märkligt att det var Sandra som ringde. Ungefär så här lät det:

"Tjenare Ronnie! Det här är Sandra från FHM Magazine! Hur är läget?
Skulle du vara intresserad av en prenumeration på en tidning för sköna grabbar med reportage om musik, bilar, coola prylar och brudar? Inte? Men om du får fyra nummer för bara 159 spänn (eller hur mycket hon nu sade) och ett par boxers på köpet då? Ok, du är ändå inte intresserad? Gillar du inte brudar och bilar? Hähä. Ok, men tack ändå, då. Tja!"

Shit, vad hon måste vara stolt över sitt jobb.

Ikväll blir det Norrköping och Mono på trappan. Sedan inspelning av sång till vad som är tänkt skall bli en The Profondo Rosso-platta under Onsdagen. Kommer hem på Torsdag och åker direkt till jobbet då...så en uppdatering av de kommande dagarnas äventyr dyker nog upp framåt helgen!

Dagens:
Hot Chip - Playboy

1 comment:

Wally said...

Jag håller med Yank.
Sjung fint nu.